Soita meille: +1 800 789 50 12
Wordpress teema

 

Lue miten hyödynnät
visualisointia monipuolisesti

 

Mikä 3D-visualisointi?

3D-visualisointi on nykypäivänä olennainen osa suunnitteluprosessia, jolla suunnittelijat voivat havainnollistaa ideat paperilta helposti ymmärrettäviksi ja jaettaviksi kuviksi ja videoiksi. Ohjelmistojen ja laitteiston kehittyessä suunnitelmien visualisointi on ollut kasvussa kaikilla suunnittelun osa-alueilla aina rakennesuunnittelusta sisustus- ja mainossuunnitteluun.

 

Ammattilaisen tekemä renderöinti tai animaatio 3D -mallista kertoo asiakkaalle tuotteen käyttötarkoituksen ja kertoo miltä lopullinen tuote näyttää ennen kuin fyysistä tuotetta ollaan valmistettu.

 

Miksi visualisointi?

  • Realistinen kuva tuotteesta
  • Havainnollinen tapa kertoa tuotteen toiminnasta ja avainominaisuuksista
  • Visualisoitu malli tuotteesta voidaan sijoittaa lopulliseen ympäristöön
  • Projektisuunnitelmien esittäminen asiakkaalle jo tarjousvaiheessa
  • Laadukasta ja havainnollistavaa kuvamateriaalia esitteisiin, kotisivuille tai käyttöohjeisiin
Slide background
Slide background

 

 

Visalisointi on kustanustehokasta

3D-kuvien avulla tuotekuvista tulee monikäyttöisemmät ja niihin on helppo tehdä pienet muutokset (erilaiset etiketit, liittimet, värit yms.).

3D-visualisointi tarkoittaa tarkkaa kuvaa tai videota, joka on muodostettu työpiirustusten tai konseptin pohjalta yhdeksi kolmiulotteiseksi objektiksi. Tyypillisesti visualisoinnissa myös kuvan yksityiskohdat ovat tärkeitä, joten varjot, valon heijastuminen ja pintamateriaalit mallinnetaan tarkasti vastaamaan lopullisen rakennuksen, sisustuksen tai tuotteen ulkonäköä.

 

Lopputulos saadaan tarvittaessa näyttämään lähes valokuvantarkasti suunnitteilla olevalta tuotteelta, jolloin 3D-mallia voidaan sujuvasti käyttää esimerkiksi vasta suunnitteluvaiheessa olevan tuotteen ennakkomarkkinointiin.

Tässä tekemämme esimerkki virtuaalitodellisuusympäristöjen hyödyntämisessä

Voit kääntää katsetta hiirellä raahaamalla ja siirtyä risteilijän sisällä toiseen paikkaan napauttamalla hiirellä valkoisia hotspotteja. Mikäli käytät Internet Explorer selainta, voit katsoa mallia tästä.