Soita meille: +1 800 789 50 12
Wordpress teema

Case Pineline

Pineline

Pineline Groupiin kuuluva Tekno-Forest Oy valmistaa vähemmän ympäristöä kuormittavia ammattikäyttöön tarkoitettuja pesuaineita teollisuudelle, kuluttajille ja autonpesukoneisiin. Tuotteet myydään Pineline-tuotemerkin alla, ja Pineline Group vastaa tuotteiden markkinoinnista.

Deemec on visualisoinut 3D-mallin pohjalta tehtyjä tuotekuvia Pineline-tuotekatalogiin ja pian avattavaan verkkokauppaan.

Kilpailutuksen kautta yhteistyöhön

”Olemme lanseeraamassa verkkokauppaa, ja myös tuotekatalogissa tarvittiin uusia kuvia”, kuvaa Jenna Eklöf Pineline Groupin viestinnästä ja markkinoinnista lähtötilannetta. ”Tuoteperhe on uudistumassa ja resurssien puutteen takia ei ollut mahdollista kuvata itse kaikkia tuotteita. Ja muutenkin 3D-mallin pohjalta tehty kuva on joustavampi ja monipuolisempi kuin pysyvä valokuva, joten päädyimme hakemaan 3D-tuotekuvien tuottajaa.”

”Yllätyin, kuinka vaikea renderöiyjen kuvien tuottajia oli löytää. Sisustusalaan erikoistuneita löytyy paljon, mutta tuotekuvien tekijöitä suhteellisen vähän”, Eklöf kertoo. ”Kilpailutin löytämieni tekijöiden tarjouksia, ja niiden joukosta yksi erottui selvästi edukseen. Deemeciltä tuli heti vastaussoitto, jossa he kartoittivat tarpeitamme, ja muutenkin he hoitivat koko tarjousprosessin esimerkillisesti. Tarjous oli kohtuuhintainen ja saimme hyvät mallireferenssit, mutta ennen kaikkea Deemecin asiakaspalvelu oli omassa luokassaan kilpailijoihin verrattuna.”

Erityisesti toimintanopeus oli Pinelinen tapauksessa valttia, ja sitä Deemec pystyi tarjoamaan. ”Meillä on tarkat aikataulut ja budjetit, ja siksi toivotaan kumppanilta ripeyttä, jotta asiat saadaan viivytyksittä eteenpäin. Deemecillä ymmärrettiin, että aika on rahaa”, Eklöf perustelee.

 

Pineline tuotekuvat

Kymmeniä kuvia monikanavaisessa käytössä

Pineline on hankkinut Deemeciltä yhteistyön aikana useita kymmeniä tuotekuvia, joihin sisältyy erilaisia kokoonpanoja ja renderöintejä kemikaalipurkeista. Deemec on toimittanut valmiit kokoonpanovaihtoehdot, mikä on helpottanut Eklöfin työtä oleellisesti.

”Olemme käyttäneet Deemecin tuottamia 3D-mallin pohjalta tehtyjä kuvia verkkosivustolla, painetussa tuotekatalogissa, Facebook-julkaisuissa ja seuraavaksi verkkokaupassa. Meilllä ei ole ’purkki edellä’ –markkinointia, mutta tuotekuvien rooli on hyvin tärkeä lähempänä asiakkaamme ostopäätöshetkeä.”

Kommunikaatio asiakkaiden kanssa on helpottunut ”Deemecin avulla olemme voineet ulkoistaa 3D-työt suureksi osaksi luotettavalle ja kokonaisvaltaisesti osaavalle kumppanille. Näin tuotekuvien tuottaminen toimii mielestäni parhaiten”, Eklöf sanoo. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä varsinkin sähäkkään reagointiin erilaisten tarpeiden iskiessä. Deemecistä vastataan aina nopeasti, kommunikointi toimii puolin ja toisin ja tekeminen on läpinäkyvää. Saamme myös kommunikoida suoraan sen asiantuntijan kanssa, joka tekee meille lopulliset kuvat. Tätä arvostan suuresti.”

Eklöf löytää 3D-tuotekuvien käytöstä monta toteutunutta käytännön hyötyä: ”Nyt pystymme havainnollistamaan asiakkaalle visuaalisesti esimerkiksi, montako kemikaalipurkkia menee eurolavalle ja millaisesta kokoonpanosta on kyse, kun se saapuu hänelle. Jatkossa voidaan näyttää myös 3D-kuvana, miltä myymälädisplay näyttää.”

”Olemme saavuttaneet tälle projektille asetetut tavoitteet yllättävänkin nopeasti”, Eklöf kiittelee Deemecin panosta.

Tulevaisuudessa 3D-kuvien rooli vain vahvistuu

Eklöf uskoo Pineline Groupin käyttävän jatkossa vieläkin enemmän ja monipuolisemmin 3D-kuvia Pineline-tuotteiden esittelyssä katalogeissa ja verkkosivuilla. Deemec jatkaa luonnollisesti 3D-kumppanina.

”Olen ollut tosi tyytyväinen Deemeciin. En osaa edes oikein sanoa, missä he voisivat parantaa. Deemec saa minulta lämpimän suosituksen kelle tahansa laadukkaita 3D-kuvia tarvitsevalle”, Eklöf päättää.

Tiesithän?

”Tuotekuvia voidaan tehdä myös valokuvaamatta tuotetta. Tuotteesta tehdään 3D-malli, jonka jälkeen tarvittavat visuaaliset elementit lisätään tietokoneella. Pinelinen tapauksessa esimerkiksi pakkausten etiketit, sekä erilaiset pakkaustavat. Näin jokaista tuotetta ei tarvitse kuvata erikseen, vaan eri variaatiot tuotteesta syntyvät nopeasti ja niitä on helppo päivittää tuotteen muuttuessa”.

Deemec Oy

Deemec Oy on mekaniikkasuunnittelun, sähkö- ja automaatiosuunnittelun, teknisen dokumentoinnin sekä 3D-visualisointien ammattitaitoinen osaaja, joka tuo todistettuja hyötyjä asiakkaan arkeen ja liiketoimintaan.

  • Tarjoamme laadukkaita suunnittelupalveluja erinomaisella hinta-laatusuhteella.
  • Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan ja suunnittelun tarpeita ja kehitämme palveluitamme ja osaamistamme niiden mukaisesti.
  • Olemme proaktiivinen kumppani, joka tarjoaa toimialan parhaat ammattilaiset.
  • Henkilöstöomisteisuus ja matala organisaatio tekee meistä joustavia ja kykenemme nopeisiin päätöksiin.
  • Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja sitoutuneesti kantaa vastuuta asiakkaan onnistumisesta.