Soita meille: +1 800 789 50 12
Wordpress teema

Comatec Group on ostanut Deemec Oy:n osakekannan

Comatec Groupin emoyhtiö Insinööritoimisto Comatec Oy on 19.6.2019 tehdyllä kaupalla ostanut Deemec Oy:n koko osakekannan.
Kauppaan kuuluu myös Deemec Oy:n tytäryhtiö Romaniassa.

Kauppa vahvistaa Deemec Oy:n teknologiateollisuuden suunnittelupalvelujen toimituskykyä.
Kaupan myötä Comatec Group ja Deemec Oy yhdessä mahdollistavat asiakaskunnalleen entistä laajemman palvelujen kokonaistarjonnan.

Deemec Oy jatkaa erillisenä osakeyhtiönä Comatec Groupissa. Omistajanvaihdos ei vaikuta Deemecin nykyisiin toimeksiantoihin tai
yhteyshenkilöihin eikä vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Tulemme kertomaan asiakkaillemme Deemec Oy:n ja Comatec Groupin yhteisestä palvelutarjonnasta ja yhteistyömahdollisuuksista.

Insinööritoimisto Comatec Oy on teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen asiantuntija,
joka tuottaa suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluja usealle eri toimialalle.  Yhtiö on osa Comatec Groupia, joka työllistää yli 600 ammattilaista 20 paikkakunnalla Suomessa, Puolassa, Romaniassa ja Virossa.

Deemec Oy on perustettu v. 2011 ja palvelee Hyvinkäältä ja Romaniasta käsin sekä Uudenmaan että Hämeen teollisuusyrityksiä pääosin
mekaniikkasuunnittelun konsulttitoimistona. Täydentävinä palveluina Deemec Oy tarjoaa sähkö- ja automaatiosuunnittelua, teknistä dokumentointia sekä 3D-visualisointia.

---

Lisätietoja:

Sami Rajala
Toimitusjohtaja
Deemec Oy
puhelin: 050 531 9995
sami.rajala@deemec.com

 

Aulis Asikainen
Konsernijohtaja
Comatec Group
puhelin: 0400 504 021
aulis.asikainen@comatec.fi

 

Marko Pennanen
Toimialajohtaja, industrial & marine
Comatec Group
puhelin: 050 356 9331
marko.pennanen@comatec.fi