Soita meille: +1 800 789 50 12
Wordpress teema

Tietoa meistä

Deemec on Hyvinkäällä toimiva mekaniikkasuunnittelun konsulttitoimisto. Asiakaskuntaamme kuuluvat pääasiassa Uudenmaan ja Hämeen teollisuusyritykset, joille tarjoamme mekaniikkasuunnitelun lisäksi sähkö-/ automaatiosuunnittelua, virtauslaskentaa ja 3D-visualisointia (kuvarenderöinnit ja videot).

Haemme jatkuvasti kokeneita teknisiä tuotesuunnittelijoita osaksi suunnittelutiimiämme. Työskentelet sekä toimistollamme, että asiakkaiden tiloissa tarpeen mukaan.

Päätyökaluinamme ovat SolidWorks- ja Pro/Engineer (Creo) -ohjelmistot. Tuotetietomme hallitsemme Windchill- ja ePDM-sovelluksilla. Osaamista löytyy myös Inventor- ja Vertex G4-ohjelmistoista.

 

Yhteydenotot

Toimitusjohtaja Sami Rajala, puh. +358 50 531 9995, sami.rajala@deemec.com

Deemec työnantajana

  • Kilpailukykyinen palkkaus
  • Nuorekas työympäristö
  • Matala organisaatio
  • Mahdollisuus vaikuttaa työpaikan toimintaan
  • Laajamittainen terveysvakuutus työssä ja vapaa-ajalla
  • Liikuntaedut
  • Osakkuus
  • Henkilöstötapahtumat
  • Käytössä uusimmat suunnitteluohjelmistot

Tällä hetkellä etsimme avoimiin työtehtäviin

Senior Mechanical Designer, Espoo

Tehtävässä osallistut toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien tekniseen toteutukseen erityisasiantuntijana. Suunnittelutehtävät voivat käsittää esimerkiksi koneikkojen / mekanismien / järjestelmien suunnittelua, mallinnusta, lujuuslaskentaa, rakenteiden mitoitusta, komponenttien / instrumenttien valintaa, järjestelmien toiminnan laskennallista arviointia tai laitteistojen optimointia. Lue lisää ja jätä hakemus tästä>>

 

Project Engineer / Projekti-insinööri, Vantaa

Projekti-insinöörinä osallistut toimitusprojektien toteutukseen teknisenä asiantuntijana, suunnittelet järjestelmiä ja olet myynnin sekä projektipäälliköiden tukena. Suunnittelutehtävät käsittävät mielenkiintoisten järjestelmien suunnitteluaLue lisää ja jätä hakemus tästä>>

 

Dokumentointi-insinööri, Espoo

Dokumentointi-insinöörinä osallistut toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien teknisen puolen toteutukseen. Teknisen dokumentaation tuottaminen ja koordinointi ovat päivittäisiä tehtäviäsi. Tulet myös kehittämään asiakkaan dokumentaatiota ja siihen liittyviä työkaluja ja prosesseja. Lue lisää ja jätä hakemus tästä>>

 

Suunnitteluinsinööri / Design Engineer, PK-Seutu ja Pirkanmaa

Suunnitteluinsinöörinä osallistut toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien teknisen puolen toteutukseen. Mekaniikkasuunnittelun lisäksi tässä hybridiroolissa teknisen dokumentaation tuottaminen ja projektien koordinointi ovat myös vahvana osana monipuolisia tehtäviäsi. Lue lisää ja jätä hakemus tästä>>

Deemecillä viihtyy osaavia huipputyyppejä

Deemecillä viihtyvä Madeleine

Madeleine, mekaniikkasuunnittelija

Parasta työssäsi? Olen tykännyt uusista pääsuunnittelutehtävistä. Olen saanut ”vapaat kädet” ja tykkään tehdä töitä ihmisten kanssa. Lisäksi päivät vaihtelevat ja työtehtävät ovat sopivan haastavia. En tee jatkuvasti samoja tehtäviä, vaan pääsen työskentelemään erilaisten laitteiden parissa. Olen kehittynyt ammatillisesti tässä vuosien aikana.

LUE LISÄÄ >

Sami, työntekijästä osakkaaksi

Hain Deemecin kautta töitä, koska halusin päästä eteenpäin urallani. Parasta Deemecissä on matala hierarkia ja mahdollisuus osallistua yrityksen kehittämiseen. Meillä työntekijöitä kuunnellaan. Minusta Deemecissä on reilut esimiehet ja ainutlaatuiset edut mm. liikuntaetu & kattava terveysvakuutus myös vapaa-ajalle. Henkilöstötapahtumia järjestetään ja meillä on rento ilmapiiri. Parasta näin perheelliselle on joustavuus eri elämäntilanteissa. Työpäivissä parasta on kunnon puujalkavitsit ja meidän työyhteisö.

LUE LISÄÄ >

Tomi Saira, Senior Mechanical Engineer

Parasta Deemecissä? Deemec on hyvin perheenomainen yritys. Meillä on hyvä yhteishenki ja ”matala organisaatio”. Puhalletaan yhteen hiileen ”samalta puolelta nuotiota”. Äänensä saa kuuluville kehittämistarpeista aina toimitusjohtajaa myöten. Tiedän että minua ja mielipiteitäni kuunnellaan ja asioihin pystytään reagoimaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Porukka on kiinteä ja yhteishenkeä kehitetään erilaisten tapahtumien avulla. 

LUE LISÄÄ >