Soita meille: +1 800 789 50 12
Wordpress teema

Suunnitteluosaamista vuosien vankalla kokemuksella

Olemme keskittäneet sähkö- ja automaatioteknisen suunnitteluosaamisemme teollisuuteen. Vankka sähkösuunnittelun kokemuksemme kattaa aina yksittäiset laitteet laajoihin tuotantolinjoihin saakka. Koneiden ja tuotantolinjojen sähkösuunnittelu sekä logiikoiden ohjelmointi ja käyttöönottotehtävät muodostavat osaamisalueemme keskeisimmän osan.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota palvelua yrityksemme henkilöiden oman pitkäaikaisen kokemuksen pohjalta aina asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Olemme käyttäneet AutoCAD-, DDS/E3- ja ePlan-ohjelmistoja.

Esimerkkejä suunnittelupalveluistamme:

  • Kuljetinlaitteiden sähkösuunnittelu
  • Lavansiirron automatisointi
  • Tuotantolinjojen sähköistys

Standardit ja ohjelmistot

Sähkösuunnittelu

Suunnittelussa käytämme asiakkaan vaatimia, teollisuuden haarasta riippuvia standardeja. Palveluumme kuuluvat myös turvalaiteratkaisujen suunnitteleminen. 

Automaatiosuunnittelu

Meillä on kokemusta useista ohjelmoitavista logiikoista, erilaisista väyläratkaisuista. Toimitamme käyttöliittymiä  aina yksittäisistä päätteistä monipuolisiin valvomoratkaisuihin. Palveluumme kuuluvat myös järjestelmän käyttöönotto sekä siihen liittyvä koulutus loppuasiakkaan luona.

Olemme lisäksi toteuttaneet työstökoneprojekteja, joissa toimittamamme ohjelmisto lukee CAD-tiedostoista työstöohjeet ja siirtäa tiedot (optimoiden) ohjelmoitavalle logiikalle. Näitä projekteja on toimitettu Suomeen, Viroon ja Venäjälle. Useasti laajojen linjojen toimituksiin liittyy myös raportointi ja tuotannonohjaus.