Soita meille: +1 800 789 50 12
Wordpress teema
maalis
02

Mekaniikkasuunnittelija

Deemec Oy on pääosin henkilöstönsä omistama Hyvinkäältä ja Romaniasta palveleva mekaniikkasuunnittelun konsulttitoimisto. Asiakaskuntaamme kuuluvat pääasiassa Uudenmaan ja Hämeen teollisuusyritykset, joille tarjoamme mekaniikkasuunnittelun lisäksi sähkö- ja automaatiosuunnittelua, teknistä dokumentointia sekä 3D-visualisointia (kuvarenderöinnit ja animaatiot). Uusimpana palvelunamme tarjoamme virtuaalitodellisuusympäristöjä (VR). Meillä on matala organisaatio, jossa saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan työhösi. Tavoitteenamme on löytää yritykseemme alansa parhaat osaajat.

Haemme nyt Mekaniikkasuunnittelijoita pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Mekaniikkasuunnittelijana osallistut toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien tekniseen toteutukseen asiantuntijana. Suunnittelutehtävät voivat käsittää esimerkiksi koneikkojen / mekanismien / järjestelmien suunnittelua, mallinnusta, lujuuslaskentaa, rakenteiden mitoitusta, komponenttien / instrumenttien valintaa, järjestelmien toiminnan laskennallista arviointia tai laitteistojen optimointia.

 

Hakijoilta edellytämme:
  • Soveltuvaa teknistä koulutusta ja vahvaa työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • Suomen lisäksi työkielenä englanti (sujuva suullinen ja kirjallinen)
  • 3D-suunnitteluohjelmistojen (Creo, SolidWorks, Inventor tai NX) ja PDM -järjestelmien hyvää hallintaa
  • Paineensietokykyä, sitoutuneisuutta, yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta

 

Arvostamme:
  • Lujuuslaskentataitoja ja FEM –kokemusta
  • Projektienhallintakokemusta
  • Projektienhallintakokemusta

 

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä. Työskentelet asiakkaiden tiloissa ja toimistollamme tarpeiden mukaan.

Yhteydenotot:

Toimitusjohtaja: Sami Rajala, Puh. +358 50 531 9995, sami.rajala@deemec.com
Jos koet, että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille CV:n/ansioluettelo sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian niin otamme sinut huomioon.
Arvioi myös CAD-osaamisesi ohjelmistoittain esimerkiksi seuraavalla tavalla:
Creo 2.0, hyvä, kokemus 3 vuotta

About the Author:

Pahoittelut, kommentointilomake on suljettu.