Soita meille: +1 800 789 50 12
Wordpress teema
Slide background

Virtuaalitodellisuus on täällä!

Deemec Oy tarjoaa uusimpana palvelunaan virtuaalitodellisuusympäristöjen toteutusta. Palvelu on erityisen kiinnostavaa nykyisille visualisointipalveluidemme asiakkaille. Samoja malleja voi hyödyntää myös virtuaalitodellisuudessa, joten kustannukset pysyvät varsin maltillisina. Uusille asiakkaille voimme nyt tarjota renderöityjen valokuvantarkkojen kuvien ja animaatioiden lisäksi pienellä lisäkustannuksella myös toteutuksen virtuaalitodellisuuteen. 

 

Asiakasesittelyjen perusteella palaute on ollut erittäin hyvää. Neuvottelutila on täyttynyt nopeasti lisävieraista, kun paikalle on pyydetty lisää henkilöstöä kokemaan, miten realistinen ympäristö on.

 

Käyttökohteita

Virtuaalitodellisuus on loistava tapa hahmottaa tilaa. Esimerkiksi oman tuotteen sijoittaminen tehdashalliin tai virtuaalinen esittelytila. Koska virtuaalitodellisuudessa ollaan kuvan ”sisällä” tulee mittakaava hyvin selville. Käyttämällä noin 200 €:n Oculus Go -laitteistoa siirtyy käyttökokemus aivan uudelle tasolle. Laseja käyttämällä pääset sisään virtuaalitodellisuuteen. 

 

Hinnat: 

  • Oculus Go laitteisto, noin 200 € (alv 0%) Tutustu laitteistoon tarkemmin tästä.
  • Asiakkaan oma materiaali VR -laseihin hinnoitellaan tapauskohtaisesti. 

 

Pyydä ilmainen esittelykäynti ja tulemme esittelemään laitteiston toiminnassa!

 

Teknologia

Laitteistossa Deemec Oy on päätynyt helposti mukana kuljetettavaan Oculus Go -laitteistoon. Etuna muihin markkinoilla löytyviin tuotteisiin on nimenomaan laitteiston helppo liikuteltavuus sekä pieni investointikustannus. Mitään ylimääräisiä liiketunnistimia tai tietokoneita ei siis tarvita, eikä myöskään käyttöön erityisesti suunniteltua tilaa. Laitteiston voi viedä mukanaan messuille tai asiakkaalle, ja kulkee vaikkapa käsimatkatavaroissa lentokoneessa. Laitteisto on käyttövalmis muutamassa minuutissa.

 

Ohjelmistot ovat vielä Beta-vaiheessa, joten olemme valmiita auttamaan käyttöönotossa sekä laitteiston hankinnassa.

 

Käy sisälle!

Voit kääntää katsetta hiirellä raahaamalla ja siirtyä risteilijän sisällä toiseen paikkaan napauttamalla hiirellä valkoisia hotspotteja